E-fulfilment

De online orders netjes, snel en veilig bij de eindklant krijgen. Dat is het doel wat we als logistiek dienstverlener nastreven. We weten dat er veel uitdagingen bij het proces van e-fulfilment komen kijken en wij zorgen ervoor dat dit proces effectief en efficiënt verloopt.

Voordat we aan de slag gaan, kunnen we samen het verloop van het proces instellen, zodat dit perfect aansluit op de behoeften van onze klanten. Iedere klant is anders en wij denken graag mee in oplossingen en bieden hier ook maatwerk voor aan.

Wij als Trexico Logistics zijn in staat het proces van e-fulfilment van A tot Z te verzorgen. We halen de goederen op en vervoeren deze naar ons magazijn. Zorgvuldig controleren we de goederen die bij ons binnenkomen en beheren we de opslag. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze voorraad altijd up to date is. Als klant kun je toegang krijgen tot het klantenportaal en op deze manier ben je dus altijd op de hoogte van de orderstatus en voorraadhoogte.

De uitgaande goederen worden, nadat de bestelling bij ons binnenkomt, verzameld en zorgvuldig ingepakt zodat ze klaar zijn voor verzending richting de eindklant.

Wanneer een bestelling retour gestuurd wordt, doen we een uitgebreide kwaliteitscontrole. Is het product in orde? Dan gaat het terug de opslag in, zodat het meegenomen kan worden met een volgende order.

In ons nieuwe warehouse in Gilze beschikken we over een opslagcapaciteit van globaal 30.000 palletplaatsen en 1.200 m2 E-fulfilment ruimte met legborden en grijplocaties voor kleine artikelen.

Trexico Logistics is een echt familiebedrijf waar onze mensen het verschil maken. Hierdoor beschikken we over korte lijnen en sta je direct in contact met onze medewerkers. Zo kunnen we je vraag altijd snel beantwoorden.

Kortom, we nemen het gehele proces van e fulfilment uit handen, we hebben een oplossing voor elke logistieke vraag, we bieden de mogelijkheid aan klanten om altijd toegang te hebben tot de status van een bestelling én je staat altijd in direct contact met onze medewerkers. Op deze manier zorgen we ervoor dat alle online orders netjes en snel bij de eindklant terecht komen.

OFFERTE OF GEWOON EEN VRAAG?

  • info@trexico.nl
  • +31 (0) 161-295933