Onze

EXPERTISES

OFFERTE OF VRAAG?

  • info@trexico.nl
  • +31 (0) 161-295933

Douane faciliteiten

Trexico Logistics is AEO (Authorised Economic Operator) gecertificeerd en in het bezit van diverse douane vergunningen. Door de AEO status zijn uw goederen verzekerd van een optimale en deskundige vereenvoudiging van douane procedures. Tevens is deze certificering een indicatie over de betrouwbaarheid en veiligheid van uw goederen die door Trexico Logistics in behandeling worden genomen.

Transport

Trexico Logistics beschikt over een zeer uitgebreid en wereldwijd netwerk van partners en agenten om uw goederen van leverancier tot eindgebruiker te verzorgen.

Dagelijks worden uw zendingen gevolgd door een vast aanspreekpunt binnen Trexico Logistics. Er wordt gebruik gemaakt van alle modaliteiten op basis van uw behoefte.

 

 

Opslag

Trexico Logistics beschikt over 25.000 m2 opslagruimte verdeeld over magazijnen in Rijen en Tilburg. De magazijnen bieden u een flexibele oplossing in situaties van ruimtegebrek, kort- of lange termijn opslag, orderpicking en uiteraard het laden en lossen van goederen.

Elk magazijn is voorzien van een 24/7 warehouse management systeem (WMS) wat door de web based applicatie realtime te volgen is.

Voor de opslag van "Food" en "Feed" producten, beschikt Trexico Logistics over de certificaten GMP+ (B1 en B3) en ISO22000 (HACCP).

Value added services

Trexico Logistics heeft een ruime ervaring met een breed scala aan Value Added Services.

Het controleren, verpakken, ompakken, labelen, stickeren, assembleren etc. behoort tot de dagelijkse activiteiten.

Supply-chain management

Trexico Logistics kan samen met u een opzet maken voor uw Cross-trade en E-commerce activiteiten. Met behulp van de aanwezige web-based software applicaties kan gekeken worden naar een gewenste oplossing voor uw bedrijf.

Neem contact op

Offerte of gewoon een vraag?

Wat kunnen we voor
uw sector betekenen?

Food & feed 
Automotive 
E-commerce 
Consumer electronics 
=