Onze

CERTIFICERINGEN

OFFERTE OF VRAAG?

  • info@trexico.nl
  • +31 (0) 161-295933

AEO  

Met het AEO certificaat is Trexico Logistics een samenwerking aangegaan met de Douane, waardoor beide verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van de binnenkomende en of uitgaande goederen. Door een AEO certificaat is de logistieke goederenketen vanaf het begin tot einde gecertificeerd. Hierdoor heeft iedereen in deze keten profijt van de voordelen.

GMP+ FSA  

Met het GMP+ FSA certificaat toont Trexico Logistics aan dat er wordt voldaan aan alle eisen en voorwaarden voor de borging van diervoederveiligheid. Onder meer ISO-9001, HACCP, voederveiligheidsnormen, traceerbaarheid, monitoring, basisvoorwaardenprogramma, ketenbenadering en het Early Warning System (EWS) zijn in de GMP+ FSA module geïntegreerd.

ISO 22000 

Met het ISO 22000 certificaat toont Trexico Logistics aan dat er wordt voldaan aan de internationale norm die de eisen voor een managementsysteem voor voedselveiligheid beschrijft voor alle organisaties in de voedselketen, van de primaire productie tot aan de retail. De norm combineert algemeen erkende kernonderdelen om voedselveiligheid in de voedselketen te garanderen.

Erkend leerbedrijf 

De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Erkende leerbedrijven zoals Trexico Logistics zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Neem contact op

Offerte of gewoon een vraag?

Hoe kunnen we uw bedrijf helpen?

Bekijk onze expertises

Douane Faciliteiten
Transport
Opslag
E-fulfilment
=